Functie: Belastingadviseur
T: 076 88 70 001
E: odg@jmpartners.nl

Na afronding van zijn studie fiscale economie aan de Universiteit van Maastricht (2002) is Onno de Groot werkzaam geweest als fiscalist in zowel een internationale adviespraktijk als een MKB-georiënteerde praktijk bij middelgrote accountantskantoren. Als gevolg hiervan is sprake van een zeer brede fiscale interesse in zowel grensoverschrijdende fiscale problematiek (zoals salary splits, expat-faciliteiten, internationale sociale zekerheid, emigratie en immigratie, grensoverschrijdende structuren) als typische MKB vraagstukken (optimaliseren bedrijfsstructuur en herstructureringen, joint ventures, bedrijfsopvolging, innovatiebox, estate planning, second opinions etc.).

“Naast mijn fiscale advieswerk vervul ik enkele bestuursfuncties/commissariaten. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en kinderen en met sleutelen aan klassieke auto's.”

Terug naar overzicht

Stel direct een vraag

Direct uw vraag stellen

Bel mij terug

Interesse of wilt u meer informatie?
Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer achterlaten
Solid4U is lid van de UK200 Group, de toonaangevende lidmaatschapsvereniging van onafhankelijke accountants en juristen in het Verenigd Koninkrijk.