Functie: Accountant / Partner
T: 06 53 13 49 77
E: rob@solid4u.nl

Sinds 2010 is Rob Wijlaars werkzaam voor Solid4U Accountants & Belastingadviseurs. Hiervoor heeft hij, inclusief stage, ruim tien jaar ervaring opgedaan bij 3 verschillende regionaal georiënteerde middelgrote kantoren, waarbij hij werkzaam is geweest in de samenstelpraktijk. Hij heeft zowel de opleiding bedrijfseconomie als de opleiding accountancy (AA) gevolgd en afgerond aan de Avans in Breda.

Als MKB accountant heb ik in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan in de financiële wereld. Mijn carrière heeft me de kans geboden om met een breed scala aan bedrijven en ondernemers samen te werken, variërend van middelgrote ondernemingen tot personal holdings. Elke klant die ik heb ontmoet, heeft zijn eigen unieke behoeften en uitdagingen, waardoor mijn werk nooit eentonig is geweest.

Bij Solid4U heb ik niet alleen mijn expertise in accountancy ingezet, maar ben ik ook betrokken geraakt bij verschillende Corporate Finance-projecten. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van Due Diligence-onderzoeken, waarbij ik gedetailleerd onderzoek verricht om potentiële risico's en kansen in fusies, overnames en investeringen te identificeren. Het is een gebied dat me uitdaagt en waarin ik mijn analytische vaardigheden optimaal kan benutten.

Buiten mijn professionele leven geniet ik van een actieve levensstijl. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan of op de padelbaan, waar ik mijn passie voor racketsporten kan uitleven. Daarnaast maak ik er een prioriteit van om minstens één keer per week naar de sportschool te gaan, om zowel mijn fysieke gezondheid als mentale welzijn te onderhouden. Deze combinatie van professionele betrokkenheid en persoonlijke balans vormt de kern van wie ik ben als MKB accountant.

 

Terug naar overzicht

Stel direct een vraag

Direct uw vraag stellen

Bel mij terug

Interesse of wilt u meer informatie?Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer achterlaten
Solid4U is lid van de UK200 Group, de toonaangevende lidmaatschapsvereniging van onafhankelijke accountants en juristen in het Verenigd Koninkrijk.