Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen terug te vinden. Klik op een vraag en wij tonen u het antwoord. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op!

De standaard accountantswerkzaamheden (jaarrekening en fiscaliteiten) kunt u van iedere accountant afnemen. Het gaat juist om de toegevoegde waarde die een accountant kan leveren.

Wij luisteren naar de klant, hebben regelmatig contact, zijn proactief, betrokken en leveren maatwerk. Onze professionals kunnen u op allerlei terreinen bijstaan.

Er is momenteel veel concurrentie op de accountancymarkt. Dit heeft invloed op de tarieven, maar deze blijven nog steeds vrij hoog.

Wij bieden scherpe tarieven. Dit bereiken wij door lage overheadkosten en een efficiënte aanpak van onze werkzaamheden, waardoor meer tijd overblijft voor directe advisering.

Een accountant dient hierover open, eerlijk en transparant te zijn. Meerwerk is niet altijd te voorkomen, maar hierover kunnen wel duidelijke afspraken worden gemaakt.

Wij kunnen voor standaarddiensten een prijsafspraak afgeven of een inschatting maken. Hierover maken wij concrete afspraken middels een opdrachtbevestiging. Hierin staat wie wat doet, hoe en wanneer.
Mocht er echter iets zijn of wij lopen gedurende onze werkzaamheden ergens tegen aan, dan nemen wij direct contact met u op om dit verder af te stemmen. Afhankelijk van het onderwerp pakt u dit verder op of doen wij dit voor u. De verwachte kosten stemmen wij direct met u af.

Eerlijk, helder, duidelijk; no nonsense.

Accountants hebben vaak een uren- en omzettarget, zodoende schrijven zij zoveel mogelijk (directe) uren. Wij doen dit niet, ons business model is anders. Wij maken een fixed fee afspraak met de klant zodat bestede uren minder relevant zijn. Daarnaast zien wij korte telefonische contacten met onze klanten als een investering en het onderhouden van onze klantenrelaties.

Over eventueel daaruit voortvloeiende (advies)werkzaamheden maken wij met u duidelijke afspraken.

Wij bieden scherpere tarieven en een efficiëntere aanpak van de werkzaamheden. Voor minder geld leveren wij meer toegevoegde waarde. Geen standaard advisering, maar advisering op het gebied van strategie, bedrijfseconomische aspecten of wat er ook maar leeft bij u en/of uw onderneming.

Een persoonlijke aanpak tegen lagere kosten, kan dat? Ja, met onze aanpak, senioriteit, professionaliteit, maatwerk en passie kan dat!

Stel direct een vraag

Direct uw vraag stellen

Bel mij terug

Interesse of wilt u meer informatie?Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer achterlaten
Solid4U is lid van de UK200 Group, de toonaangevende lidmaatschapsvereniging van onafhankelijke accountants en juristen in het Verenigd Koninkrijk.